nieuw

| WELKOM OP ONZE SCHOOL ! |
kerstbal

In de laatste schoolweek van 2018 staan er vast nog een aantal toetsen op het programma.
Bovendien hangt er in de school een behoorlijke drukte om nieuwjaarsbrieven tijdig af te maken zodat we met een fijn gevoel naar de vakantie kunnen gaan.

Al deze inspanningen wil de ouderraad graag belonen met een extraatje op vrijdag 21 december.
De kinderen worden verrast met wafels en warme chocomelk.
Na schooltijd nodigen we ook alle ouders uit op de speelplaats van de Kerkstraat om met de leerlingen en het team de vakantie in te zetten.
Aan hun kerstkraampje schenkt de ouderraad vanaf 15.20u. gratis jenever en warme chocomelk.
We verkopen er ook het speelgoed dat werd binnengebracht ten voordele van de warmste week.

OP UW GEZONDHEID !

HET WARMSTE SPEELGOED
Ook dit schooljaar zetten we ons in voor de warmste week ...
Onder onze mundiale vlag zamelen we gebruikt speelgoed in. Kinderen worden gemotiveerd om een stuk speelgoed mee te brengen, dat we zullen verkopen op de warmste markt op vrijdag 21 december (samen met de tractatie van de ouderraad).
De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de acties van de warmste week .... Dus duik in je kast en breng mee !

warmste week

schoolaffiche 1819